Hirsirakentaminen

Vankkaa hirsirakentamista Turusta ympäri Suomen – myös ulkomaille

KultaHirsitalo on kestävä koti

Toimitamme hirsitalot ja muut hirsirakennukset halutussa valmiusasteessa puuosa- ja rautakauppatoimituksesta avaimet käteen -valmiuteen asti. Teemme työmme alusta loppuun hyvien rakennustapojen sekä nykyisten rakennusmääräysten mukaisesti, jolloin valmis hirsirakennus kestää katseen lisäksi sekä käyttöä että aikaa.

Tuotteidemme ja palvelujemme erinomainen hinta-laatusuhde ja luotettavuus tekevät yrityksestämme varman valinnan kaikenlaisiin hirsirakennuskohteisiin. Hirsitalojen, hirsihuviloiden, hirsimökkien ja hirsisaunojen lisäksi valikoimiimme kuuluvat erilaiset aitat, varastot ja autotallit, joten saat halutessasi kaikki pihapiirisi rakennukset samalta toimittajalta!

Räätälöidyt hirsitalot ja -rakennukset

Teemme hirsitalot myös mittatilaustyönä Sinun toiveidesi mukaisesti. Suunnittelemme hirsitaloja, hirsihuviloita ja hirsimökkejä sekä hirsisaunoja toiveitasi ja tarpeitasi kuunnellen sekä RT 82-10415 hirsitalon suunnitteluperusteita noudattaen. Käytössämme ovat viimeisintä suunnittelutekniikkaa edustavat AutoCad Architectural Desktop – ja Hirsicad-ohjelmistot.

Käytämme hirsitaloissamme seuraavia hirsimalleja:

  • höylähirsi
  • lamellihirsi
  • pyöröhirsi
KultaHirsitalo on yhdistelmä hirsirakenteiden kauneutta sekä terveellistä ja viihtyisää asumista.
Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

 

Kuvia asiakkaidemme rakennuksista