Mallisto

Tutustu KultaHirren laajaan hirsirakennusten valikoimaan

Yksilöllisyys, laadukkuus, edullisuus ja kestävyys ovat KultaHirsitalon tunnusmerkkejä. Painotamme niin hirsitaloissa ja hirsihuviloissa kuin hirsimökeissä ja hirsisaunoissa myös terveellistä asumista sekä ekologisuutta. Sisäilman kosteutta ja lämpötilaa tasaava hengittävä hirsirakenne on tiivistä ja lämpöä varastoivaa, ja oikein rakennettuna hirsirakennukset kestävät jopa vuosisatoja.

Runsaan mallivalikoimamme sekä monipuolisten räätälöintimahdollisuuksien ansiosta kodistasi tai vapaa-ajan asunnostasi tulee juuri toiveesi ja tarpeesi täyttävä kokonaisuus. Muista myös muut hirsirakennuksemme, kuten hirsisaunat, -aitat, -varastot ja -autotallit!

Esitteet

Lataa alla olevista linkeistä hirsirakennustemme esitteet.

Saunaesite pdf tiedostona »

Hirsitaloesite pdf tiedostona »

Voit myös tilata haluamasi esitteet »

Toimitukset

KultaHirsi-hirsirakennukset ovat laadukkuutensa ja edullisuutensa lisäksi nopeasti ja helposti pystytettäviä. Järjestelmällisesti pakatut hirret mahdollistavat helpon asennuksen, eikä sinun tarvitse avata kaikkia hirsipaketteja kerralla. Toimitusvaihtoehdot löytyvät hinnastojen lopusta.

Tutustu KultaHirren hirsitaloihin, hirsihuviloihin, hirsimökkeihin sekä hirsisaunoihin ja ota yhteyttä – unelmiesi koti tai viihtyisin kesäasunto odottaa asukkaitaan!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! »